Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κρήτη: Δεν μιλάει ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους



Ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Σητείας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 13:00 στον εισαγγελέα Νεαπόλεως, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού συνελήφθη στο ΠΑΓΝΗ όταν το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το FlashNews, ο 52χρονος δεν είπε λέξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, στα δικαστήρια της Νεάπολης...

"Το βρέφος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση"

Καμία αντίδραση σε εξωτερικά ερεθίσματα δεν είχε το 6 μηνών βρέφος που τραυματίστηκε βαρύτατα χθες το βράδυ μετά από οικογενειακό καβγά, όπως αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου Σητείας, Μανόλης Μιχελάκης. Το μωράκι άφησε την τελευταία πνοή του λίγες ώρες μετά...

Ο κ. Μιχελάκης μιλώντας στο cretapost, ανέφερε πως το βρέφος μεταφέρθηκε στις 21:00 το βράδυ στο νοσοκομείο Σητείας από τους γονείς του.

"Το βρέφος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, χωρίς καμία αντίδραση σε ερεθίσματα,. Έγινε άμεση χειρουργική και παιδιατρική εκτίμηση από τους εφημερεύοντες γιατρούς του νοσοκομείου μας, διασωληνώθηκε, σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ", λέει ο κ. Μιχελάκης.

Το άτυχο βρέφος μπήκε στην εντατική παίδων του ΠΑΓΝΗ και λίγο μετά τις 6 το πρωί άφησε την τελευταία πνοή του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε το μεσημέρι στους δημοσιογράφους ο Διοικητής ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος, το παιδί εκτός από τις κακώσεις στο κεφάλι -που σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας στους αστυνομικούς έγιναν από το κινητό που "βρήκε" το παιδί στο κεφάλι... αντί για τη σύζυγό του- φέρει και άλλες κακώσεις στο κορμάκι του, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είχε δεχθεί και άλλα χτυπήματα. Είχε εσωτερική αιμορραγία και τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα θα δώσουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένονται το απόγευμα.

Πήγε πιωμένος στο σπίτι...

Πληροφορίες του ekriti, αναφέρουν ότι ο 52χρονος υπάλληλος στο Δήμο Σητείας, που κατάγεται από τη Σπάρτη, πήγε στη γιορτή για την κοπή της πίτας του ενιαίου συλλόγου εργαζομένων Σητείας, Ιεράπετρας και Οροπεδίου Λασιθίου χθες το βράδυ, από όπου έφυγε, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στο σπίτι καυγάδισε έντονα με την 30χρονη σύζυγό του, η οποία κρατούσε στα χέρια το παιδί τους και εκεί έγινε το κακό. Το ζευγάρι πήγε το παιδί στο νοσοκομείο Σητείας και εκεί οι γιατροί βλέποντας την κακή κατάστασή του, ζήτησαν την άμεση διακομιδή του στο Ηράκλειο, κάτι που έγινε.

Η 30χρονη, η οποία βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ και στηρίζεται από ψυχολόγους του νοσοκομείου, ισχυρίστηκε πως τσακώθηκε με τον άνδρα της ο οποίος γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι και τη χτύπησε μαζί με το μωρό.

Αυτή την εκδοχή στηρίζει και ο αδερφός της μητέρας... Ο 52χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα Λασιθίου.

Πηγή κειμένου: 

FlashNews.gr, ekriti