Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Κουμουτσάκος για τον διορισμό της συζύγου του στη Βουλή: Έχω χωρίσει εδώ κι έναν χρόνο



Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για "γιουρούσι" της Νέας Δημοκρατίας στο κράτος, με αφορμή την πρόσληψη στη Βουλή ως νομικής συμβούλου, της συζύγου του πρώην αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης, ο Γ. Κουμουτσάκος αρνείται τις κατηγορίες, σημειώνοντας πως έχει χωρίσει εδώ κι έναν χρόνο.

 Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα, τονίζοντας ότι πρόκειται για την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο. Παράλληλα, τονίζει ότι δεν πρόκειται για πρόσληψη, αλλά για παροχή νομικών υπηρεσιών, ενώ υπογραμμίζει ότι η κ. Καρρά είναι εξαίρετη νομικός με άριστες σπουδές.
 

Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα Αυγή, σημειώνοντας ότι η σύζυγος του κ. Κουμουτσάκου, Ρεγγίνα Καρρά, ανέλαβε τη θέση νομικού συμβούλου στο Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Βουλής για ένα έτος, και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα 19 Απριλίου 2021 - 18 Απριλίου 2022.

 Μάλιστα, ως ανεξάρτητος σύμβουλος, η σύζυγος του κ. Κουμουτσάκου, Ρ. Καρρά, θα μπορεί να κρατήσει και την εργασία της στο δικηγορικό γραφείο της.