Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Κορυδαλλός: Ένας νεκρός, ένας σε κωματώδη κατάσταση και έξι βαριά τραυματίες



Ένας νεκρός και επτά τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο απολογισμός της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών στον Κορυδαλλό!

Ο νεκρός είναι Έλληνας ομογενής από τη Ρωσία ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες είναι ρωσικής και αλβανικής καταγωγής που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο και σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής.

Οι τραυματίες έχουν σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα και η κατάστασή τους θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη. Ένας από αυτούς βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση λόγω και χρήσης ναρκωτικών.

Εκτός από τους κρατούμενους τραυματίας είναι και ένας δεσμοφύλακας ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα από ξυλοδαρμό, ενώ παρουσιάζει και συμπτώματα δύσπνοιας.

Με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά η συμπλοκή ανάμεσα σε αλβανούς, γεωργιανούς και ρωσοπόντιους κρατούμενους κράτησε μόνο πέντε λεπτά, τα οποία όμως ήταν αρκετά για να γίνει το μακελειό στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Οι λόγοι της συμπλοκής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ενώ ο νεκρός ομογενής φέρεται μεταξύ άλλων να εμπλέκεται σε εμπρησμό πρακτορείου ΟΠΑΠ.