Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Καταγγελία για Hellenic Train: Επιβάτης πλήρωσε εισιτήριο με το τρένο πριν το δυστύχημα και της ζήτησαν να ξαναπληρώσει για να ταξιδέψει με το λεωφορείο..



Μια νέα καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα για τη Hellenic Train, η οποία έχει διακόψει όλα τα δρομολόγια με τρένα μέχρι να φτιαχτούν οι σιδηρόδρομοι μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Η καταγγέλλουσα Δήμητρα Τσαμουρτζόγλου ανέφερε ότι η μητέρα της ήθελε να ταξιδέψει από Αθήνα – Θεσσαλονίκη και είχε κλείσει τα εισιτήρια πριν γίνει το τραγικό δυστύχημα. Όταν κάλεσε τη Hellenic Train για να ζητήσει πίσω τα λεφτά της, η εταιρεία της είπε ότι έχει ξεκινήσει τα δρομολόγια με λεωφορεία.

 Αν και είχαν πληρώσει ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για ταξίδι 4 ωρών και όχι 7 που κάνει το λεωφορείο η Hellenic Train τους είπε ότι έχουν ένα οικονομικό εισιτήριο και έτσι για να μπορέσουν να μπουν στο λεωφορείο θα πρέπει να ακυρώσουν αυτό και να βγάλουν καινούριο εισιτήριο με περίπου 20 ευρώ επιπλέον.

Στα λεωφορεία της είπαν να μπει ηλεκτρονικά να κάνει την κράτηση του εισιτηρίου της και θα πληρώσει 37 ευρώ και επειδή είχαν κάνει την κράτηση με εκπτωτικό κουπόνι δεν θα μπορούν να πάρουν πίσω την επιστροφή από το εισιτήριο του τρένου. Όταν η γυναίκα παραπονέθηκε για την ταλαιπωρία και τα έξοδα που θα είχε η χαμηλο-συνταξιούχα μητέρα της, εκπρόσωποι από την εταιρεία της είπαν να βρει την καταγγελία στο Ίντερνετ, να σκανάρει τα εισιτήρια και πώς έτσι θα δουν το αίτημά της, θα το αξιολογήσει ενώ μάλιστα ένας υπάλληλος της είπε «Θα μπορούσα να το είχα ακυρώσει και να μην σας ενημερώσω. Σας το λέω κιόλας ότι δεν θα μπουν τα λεφτά».

Η μητέρα της καταγγέλλουσας είναι ακόμα στη Θεσσαλονίκη και ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς δεν έχουν σκοπό να χαρίσουν στη Hellenic Train ούτε ένα ευρώ.

Καταγγελία για Hellenic Train: Ακυρώθηκε το εισιτήριο με τρένο και της ζήτησαν χρήματα για λεωφορείο