Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Καρδίτσα:Χειροπέδες για έμπορο ναρκωτικών που ήταν και διαρρήκτης



Είχε γίνει άφαντος μετά την καταδίκη του για διακίνηση ναρκωτικών και, στο διάστημα που τον αναζητούσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες, πρόλαβε να διαπράξει διαρρήξεις για τις οποίες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του! Όμως, η κατάληξη ήταν αναμενόμενη για τον 49χρονο καταζητούμενο.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον εντόπισαν στους Σοφάδες και του φόρεσαν χειροπέδες βάσει του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Καρδίτσας για διακεκριμένες κλοπές. Στην πορεία, διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστεί και για διακίνηση ναρκωτικών με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας στον οποίο οδηγήθηκε έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών που του είχε επιβληθεί.

 

*** Βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, συνελήφθη στην θεσσαλική πόλη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 20χρονος Αλβανός. Με εντολή του εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Λάρισας, κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

*** Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 50χρονος  Αλβανός, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.