Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καραμανλής: Δικαίως διεγράφη ο Αντώναρος από τη ΝΔ



Σαφείς αποστάσεις από τον Ευάγγελο Αντώναρο, και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, πήρε την Τρίτη μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Υποδομών και βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. 

Δικαίως διεγράφη ο κ. Αντώναρος, επισήμανε ο βουλευτής, προσθέτοντας ότι ο Κώστας Καραμανλής όταν έχει κάτι να πει το λέει μόνος του. Διερωτήθηκε μάλιστα, πώς γίνεται να λένε κάποιοι ότι ο Αντώναρος εκπροσωπεί τον Καραμανλή, όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν από εννιά χρόνια. Δηλαδή, σημείωσε, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος που είπε τα ακριβώς αντίθετα από τον Αντώναρο, δεν ήταν και αυτός κυβερνητικός εκπρόσωπος;'

 

Για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είπε ότι πολλοί στην πολιτική έχουν εισπηδήσει σε άλλα κόμματα. Ωστόσο, «δεν μπορείς να δηλώνεις και με τον Καραμανλή και με τον ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε με νόημα ο βουλευτής της ΝΔ. Τόνισε επίσης ότι ούτε για αστείο δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Επανέλαβε ότι τη ΝΔ εκφράζει ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης.  
Ο κ. Καραμανλής δήλωσε δε δηκτικά ότι «ο κ. Μπουτάρης θα ήταν αγουροξυπνημένος» όταν έκανε τις δηλώσεις για ενδεχόμενη αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία», κάνοντας λόγο για υπερβολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης.