Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καλοκαιρία σήμερα σε όλη τη χώρα



Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές κυρίως ώρες και παροδικές μπόρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές μπόρες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 14 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές στα ορεινά το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 21 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καλός καιρός με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά και το απόγευμα παροδικές βροχές στα βόρεια ορεινά και η θερμοκρασία από 15 έως 35 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες και ο υδράργυρος από 15 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα και τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 17 έως 35 βαθμούς.