Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καλαμάτα: Κηδεύτηκαν οι 3 άτυχες γυναίκες που σκοτώθηκαν στην ταβέρνα



Σε κλίμα πόνου και οδύνης έγιναν οι κηδείες των τριών άτυχων γυναικών, που έχασαν τη ζωή τους καθώς εργάζονταν στην ταβέρνα «Διόνυσος» το βράδυ της Υπαπαντής, στην Καλαμάτα, όταν έγινε διαρροή και ανάφλεξη υγραερίου. 

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, η τελευταία πράξη της τραγωδίας για την 53χρονη Ελένη Μπιτσώνη – Κουβάτσου, συζύγου του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, έγινε στις 2 το μεσημέρι. Την άτυχη γυναίκα συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας με παραδοσιακές στολές, καθώς ήταν στέλεχος του Μορφωτικού και είχε διατελέσει και πρόεδρός του. 

Τραγικό πρόσωπο στη διαδρομή μέχρι την τελευταία κατοικία ήταν ο σύζυγός της Γρηγόρης, ο οποίος έφερε εμφανή σημάδια από τα εγκαύματα, που υπέστη προσπαθώντας να απεγκλωβίσει τις τρεις γυναίκες από την κουζίνα. 
kalamata_kid1

Μία ώρα αργότερα, στις 3 το μεσημέρι, έγινε η κηδεία της 46χρονης Αδαμαντίας Κωνσταντινέα - Βουγιουκλή, μητέρας 4 κοριτσιών. 

 

Στη νεκρώσιμη ακολουθία προέστη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ενώ μεταξύ των συγγενών που αποχαιρέτησαν την Αδαμαντία ήταν και ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, ξάδελφός της. Παρέστησαν καθηγητές και μαθητές από το Μουσικό Σχολείο, καθώς η μία από τις κόρες της Αδαμαντίας φοιτά στο σχολείο.

Στις 5, στο νεκροταφείο, έγινε η κηδεία της 52χρονης Ελένης Πανουσοπούλου, με συγγενείς, φίλους και γνωστούς να βρίσκονται εκεί για να την αποχαιρετήσουν.