Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καλαμάτα: 31χρονος Γεωργιανός έκλεβε ποδήλατα μέρα μεσημέρι



Ο 31χρονος Γεωργιανός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα… 

Μέρα- μεσημέρι τρύπωναν στους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών στην Καλαμάτα ένας Γεωργιανός και ο συνεργός του, οι οποίοι έκλεβαν τα ποδήλατα που άφηναν οι ένοικοι. Μέσα σε έναν από αυτούς, βρήκαν δυο ποδήλατα, τα καβάλησαν και έφυγαν σαν κύριοι!

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες αντιλήφθηκαν ότι τα δίκυκλα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο 31χρονος Γεωργιανός εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να οδηγεί ένα από τα δύο κλεμμένα ποδήλατα, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, ενώ το όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του διέφυγε και αναζητείται. Όπως προέκυψε από την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι δυο τους είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν  και τις εισόδους δύο πολυκατοικιών, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο 31χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.