Δευτέρα 05 Ιουνίου 2023 -

Καιρός : Νέα επιδείνωση τη Δευτέρα - Ποιες περιοχές επηρεάζονταιΝέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τη Δευτέρα (5/9) με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, ωστόσο, την Τρίτη αναμένεται βελτίωση.

Ειδικότερα, το Σάββατο τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι καλός καθώς η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, στις Σποράδες, στις νότιες περιοχές της Χαλκιδικής, τη Λήμνο και τις περιοχές κοντά στη Θάσο δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Μετά το μεσημέρι η αστάθεια θα μεταφερθεί στο νομό Δράμας, στα ορεινά της Καβάλας, στην Ξάνθη, στη Ροδόπη και στον Έβρο με μπόρες ή και καταιγίδες.

Την Κυριακή, ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε ολόκληρη τη χώρα, χωρίς ιδιαίτερα φαινόμενα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, τη Δευτέρα χρειάζεται προσοχή στις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας, κατά τόπους και στη Θεσσαλία καθώς είναι πιθανό «να έχουμε ένα σκηνικό παρόμοιο με το σημερινό», όπως υπογράμμισε. Την Τρίτη, ωστόσο, αναμένεται βελτίωση του καιρού.