Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ηράκλειο: Μητέρα έκανε μήνυση στη δασκάλα του παιδιού της



Μήνυση εναντίον της δασκάλας του 7χρονου γιου της κατέθεσε μια μητέρα στο Ηράκλειο, αφού σύμφωνα με όσα της περιέγραψε ο μικρός μαθητής η δασκάλα του τον κλείδωσε στην τάξη μέχρι να ολοκληρώσει την εργασία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο του Ηρακλείου τη Δευτέρα, όταν ο 7χρονο και ένας ακόμη συμμαθητής του δεν ολοκλήρωσαν εγκαίρως τη εργασία τους κα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία η δασκάλα τους για να τους τιμωρήσει τους κλείδωσε στην τάξη μέχρι να την ολοκληρώσουν.

Το αγοράκι που έμεινε στην τάξη για περίπου δύο ώρες, χωρίς διάλειμμα, γυρνώνατς σπίτι εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στους γονείς του.

Η μητέρα του αφού πήγε στο σχολείο και επιβεβαιωσε το περιστατικό, κατέφυγε στην αστυνομία όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος της δασκάλας.

Μετά την καταγγελία των γονιών η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης διενεργεί έρευνα για το περιστατικό με ιδιαίτερη προσοχή,  δήλωσε στο Flashnews.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Τερζάκης .

Αξίζει να σημειωθεί πως η δασκάλα αρνείται το περιεχόμενο της καταγγελίς και κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.