Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

μηνυση



Μήνυση Γεωργιάδη κατά Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω διαδικτύου και της εξύβρισης.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στo Χ, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει:



Η Άντζελα Δημητρίου κατέθεσε μήνυση κατά του κουμπάρου της κόρης της

Η Άντζελα Δημητρίου κατέθεσε μήνυση κατά του κουμπάρου της κόρης της, Γρηγόρη Εκμαλιάν, για τη δήλωσή του, ότι η τραγουδίστρια πληρώθηκε για συνέντευξη σε περιοδικό.

Η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Βάσια Καπερνάρου, επιβεβαίωσε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ότι οι σχέσεις της με την κόρη της έχουν αποκατασταθεί.



Μήνυση κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για συνενοχή στα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ

Μήνυση σε βάρος της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα Φοντ Ντερ Λάιεν, κατατέθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη της Γενεύης, με την οποία κατηγορείται ως ποινικά υπεύθυνη και υπόλογη για τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν διαπραχθεί από το Ισραήλ στη Γάζα.



Βαρουφάκης: Υπέβαλε μήνυση κατά της Γερμανίας

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, γραμματέας του ΜέΡΑ25 και υποψήφιος ευρωβουλευτής, καταθέτει μήνυση στα γερμανικά δικαστήρια εναντίον των γερμανικών αρχών, με αφορμή την απαγόρευση της εισόδου του και της πολιτικής του δραστηριότητας στη Γερμανία τον προηγούμενο Απρίλιο, λόγω της διοργάνωσης ενός συνεδρίου για την Παλαιστίνη στο Βερολίνο.



Τραγωδία στα Τέμπη: Συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση εναντίον του πρωθυπουργού

Οι συγγενείς των θυμάτων της μαζικής σφαγής των Τεμπών κατέθεσαν μήνυση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και κατά υπουργών της κυβέρνησης το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Η μήνυση κατατέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, κατά των μελών της  Ομάδας Πολιτικής Προστασίας που συντόνιζε τότε την διαχείριση του εγκλήματος.

 



Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Θα μηνύσουμε όλους αυτούς που βγάλανε διάφορα πράγματα

Ο Kωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα λεπτό του ευρώ από τις δωρεές προς τον «Άλλον Άνθρωπο».

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, ο ιδρυτής της οργάνωσης κοινωνικής κουζίνας προειδοποίησε για μηνύσεις εναντίον αυτών που «βγάλανε διάφορα πράγματα».