Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Ηλιούπολη: Φόβος για άγνωστο που επιτίθεται σε γυναίκεςΟ φόβος επέστρεψε στην Ηλιούπολη όταν μία 24χρόνη γυναίκα, εργαζόμενη στην περιοχή, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν επιθετικό άνδρα, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την ενέδρα που είχε στηθεί την περασμένη εβδομάδα στο ίδιο σημείο σε δύο νεαρές.

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ του ο Alpha, η κοπέλα μίλησε στο κανάλι για τις συνθήκες της επίθεσης. «Περπατούσα επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου με προορισμό το σπίτι μου. Πίσω μου ερχόταν με αργή ταχύτητα ένα αυτοκίνητο. Στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας με πλησίασε και μου ζήτησε να τον βοηθήσω», ανέφερε η 24χρόνη.

«Σταμάτησα για να ακούσω τι ήθελε. Ήταν ένας μελαχρινός άνδρας κοντά στα 40 με παρουσιαστικό και ομιλία τοξικομανή. Με ρώτησε αν είμαι παντρεμένη, αν έχω φίλο κτλ. Μόλις αρνήθηκα να του απαντήσω γύρισα την πλάτη μου να φύγω. Άκουσα την πόρτα του αμαξιού να ανοίγει και απομακρύνθηκα φοβισμένη. Για καλή μου τύχη υπήρχαν περαστικοί και για αυτό δεν με ακολούθησε».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Alpha, δύο νεαρές κοπέλες, 20 και 22 χρόνων, επέστρεφαν από διασκέδαση την περασμένη εβδομάδα και ενώ περπατούσαν κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, στην ομώνυμη οδό, στη 01:30 τα ξημερώματα, σε ένα σκοτεινό σημείο του δρόμου, εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος τους επιτέθηκε.

Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, άρπαξε τη μία από το μπράτσο και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα, όμως η αντίδραση της φίλης της ήταν άμεση. Άρχισε να τον χτυπά με την τσάντα της στο κεφάλι και το σώμα, ενώ παράλληλα ούρλιαζε από τρόμο και καλούσε για βοήθεια. Οι φωνές έκαναν τους περίοικους να σπεύσουν σε βοήθεια και ο δράστης διέφυγε τρέχοντας.