Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΦΟΒΟΣ



Ταξιδεύεις συχνά; Μάθε ποιοι Άγιοι σε προστατεύουν

Τα ταξίδια, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ψυχαγωγία έχουν αρκετούς κινδύνους. Μπορεί να είναι γεμάτα νέες γνώσεις, εμπειρίες, ανθρώπους και συναισθήματα, ωστόσο πάντα υπάρχει ο φόβος για το άγνωστο, το απρόσμενο, το επικίνδυνο, το σκοτεινό.



Γιατί οι γάτες φοβούνται τα... αγγούρια;

Η γάτα φοβάται τα αγγούρια; Σίγουρα θα έχεις δει κι εσύ ένα τέτοιο βιντεάκι στο YouTube με μια γάτα κι ένα… αγγούρι και φυσικά την επική της αντίδραση.



Handelsblatt: Φόβος για νέα τραπεζική κρίση σε Ελλάδα και Ιταλία

Το τεράστιο μέγεθος των μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ελλάδα και η δημοσιονομική στάση του λαϊκιστικού συνασπισμού στην Ιταλία πυροδοτούν φόβους για μία νέα τραπεζική κρίση στις δύο μεσογειακές χώρες αναφέρει σε ρεπορτάζ της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.



Οι Αμερικανοί αγρότες φοβούνται την άνοδο της Ρωσίας

Οι Αμερικανοί αγρότες προειδοποιούν για τις συνέπειες του εμπορικού πολέμου και συγκεκριμένα για τα κινεζικά αντίποινα, που κατευθύνονται πρωτίστως εναντίον τους, αλλά έχουν ακόμη έναν μεγάλο φόβο: την ταχεία άνοδο της ρωσικής αγροτικής παραγωγής. 



Ο φόβος του Τσίπρα: Τι "τρέμει" και άφησε ανοικτό παράθυρο για πρόωρες εκλογές;

Αν και όλο το προηγούμενο διάστημα πρωτοκλασάτοι υπουργοί αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλεγαν πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ήρθε χθες, ο Αλέξης Τσίπρας να αφήσει για πρώτη φορά ορθάνοιχτο «παράθυρο» για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες δίνοντας εμμέσως το σύνθημα για την έναρξη της άτυπης προεκλογικής περιόδου.



Σώρρας: Φοβάμαι για τη ζωή μου στη φυλακή. Τα άγνωστα κρησφύγετα

Κρυβόμουν γιατί φοβόμουν για τη ζωή μου, εξομολογείται στη Realnews ο Αρτέμης Σώρραςλίγες ώρες μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.