Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ηλεία: Οι ιδιοκτήτες στα... πανηγύρια, οι κλέφτες στα σπίτια τους!



Λίγες ημέρες μετά τους κατοίκους του χωριού Κούμανι στην Ηλεία, ήρθε η σειρά και αυτών της κοινότητας Τρίλοφο Φθιώτιδας να πληρώσουν πανάκριβα την συμμετοχή τους στο πανηγύρι του χωριού! Την ώρα που εκείνοι γλεντούσαν υπό τους ήχους του κλαρίνου, οι διαρρήκτες έκαναν το δικό τους... πάρτι στα σπίτια τους!

Ο θόρυβος από τη μουσική και το γλέντι που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 άτομα, βοήθησαν τους άγνωστους δράστες να κάνουν ανενόχλητοι τη «δουλειά» τους. Μέσα σε λίγες ώρες, «χτύπησαν» οκτώ σπίτια και κατάφεραν να εισβάλλουν σε πέντε από αυτά, σπάζοντας τα παντζούρια και τα τζάμια.

Οι διαρρήκτες διέφυγαν για μια ακόμη φορά ανενόχλητοι, με τις τσέπες γεμάτες μετρητά, χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Οι ένοικοι αντίκρισαν εικόνες λεηλασίας όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όμως, οι δράστες βρίσκονταν ήδη μακριά και μόνο στα αποτυπώματα που τυχόν άφησαν στηρίζονται οι ελπίδες για την ταυτοποίησή τους.