Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Η ψήφος στη ΛΑΕ η πιο χρήσιμη για τα λαϊκά στρώματα



Να ψηφίσουν τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, που στάθηκε δίπλα και αγωνίστηκε μαζί τους, όταν οι άλλοι, δηλαδή οι μνημονιακές κυβερνήσεις, τους έπαιρναν το σπίτι, τους έκοβαν το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό, τους μείωναν το μισθό ή τη σύνταξη, τους έκλειναν τα μαγαζιά ή τους ξερίζωναν από τα χωράφια τους, τους απέλυαν από τις δουλειές τους, ανάγκαζαν τα άνεργα παιδιά και εγγόνια τους να μεταναστεύσουν.

Κάθε επιπρόσθετη ψήφος στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα την ενδυναμώνει, ώστε να στηρίξει μέσα και έξω από τη Βουλή ακόμα πιο μαχητικά και αποτελεσματικά τα λαϊκά συμφέροντα μετά τις εκλογές.

Με την έντιμη και ασυμβίβαστη στάση μας, που δεν υπολογίσαμε Υπουργικές και Βουλευτικές καρέκλες, και παραιτηθήκαμε από αυτές για να υπηρετήσουμε τις αρχές μας και το λαό, με την αγωνιστική δράση μας, την ενωτική πολιτική μας και την εναλλακτική στα μνημόνια της λιτότητας και της ταπεινωτικής εποπτείας πρόταση μας αποδείξαμε ότι είμαστε ο πιο σταθερός αντίπαλος του νεοφιλελευθερισμού και κάθε δεξιάς πολιτικής.

Κατά συνέπεια, μία ενισχυμένη με τη λαϊκή ψήφο ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ μπορεί να κάνει πραγματική κοινωνική και πολιτική αντιπολίτευση σε οποιαδήποτε κυβέρνησηεφαρμόζει αντιλαϊκές πολιτικές. Μία τέτοια αντιπολίτευση, πουμετά τις εκλογές θα είναι αναγκαία όσο ποτέ, γιατί ενδεχόμενη κυβέρνηση ΝΔ με πρόθυμους συμμάχους της ή και αυτοδύναμη θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει καμία πολιτική αξιοπιστία να την αντιπολιτευτεί, αφού η κυβέρνησή του εφάρμοσε τις ίδιες μνημονιακές πολιτικές.

Μπορούμε, επίσης, με τους αγώνες και το πρόγραμμά μας ν’ ανοίξουμε το δρόμο για μία εναλλακτική φιλολαϊκή λύση, σε σύγκρουση και ρήξη μετο μνημονιακό καθεστώς της λιτότητας και τους αδίστακτους δανειστές της χώρας μας.

Ζητάμε Ψήφο στη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Για να έλθουν τα κάτω πάνω και να μείνει ζωντανή η ελπίδα για μία άλλη φιλολαϊκή πολιτική, που θα δίνει προτεραιότητα στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας,στη δημιουργία θέσεων πλήρους και σταθερής εργασίας, στη βελτίωση των μισθών, συντάξεων και λαϊκώνεισοδημάτων, στην αποκατάσταση των κοινωνικών πολιτικών, της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. .

**Ο Δημήτρης Στρατούλης είναι υποψηφιος Β΄ Αθήνας στο Βόρειο Τομέα με τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΛΑΕ) Πρώην Βουλευτής και Υπουργός