Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Η όμορφη καταδρομέας που τα έβαλε με τους ληστές



Πιο πολλές πιθανότητες είχαν να πιάσουν το… Τζόκερ παρά αυτό που τους έλαχε δύο νεαροί κακοποιοί, που μίλησαν με την τύχη τους όταν άνοιξαν το μεσημέρι του Σαββάτου την πόρτα ενός αυτοκινήτου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και άρπαξαν την τσάντα της ιδιοκτήτριας!

Οσα ακολούθησαν θυμίζουν κινηματογραφική ταινία, καθώς η γυναίκα είναι καταδρομέας και εφάρμοσε κατά γράμμα όσα έχει εκπαιδευτεί να κάνει!

Χωρίς χρονοτριβή και διατηρώντας την ψυχραιμία της, η δεκανέας Νατάσα Θεοχαρίδου από την Ορεστιάδα έδειξε ότι είναι υπόδειγμα εκπαιδευμένης κομάντος!

Ετρεξε και πήδησε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου των δραστών, το οποίο είχε ήδη αρχίσει να κινείται, κρατήθηκε γερά και άρχισε να χτυπάει δυνατά το παρμπρίζ φωνάζοντας άγρια στους δύο νεαρούς επιβάτες!

Εκείνοι τα έχασαν στην εικόνα της αγριεμένης αλλά και αποφασισμένης γυναίκας -δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είναι στρατιωτικός- και πέταξαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου την τσάντα της για να την αναγκάσουν να σταματήσει! Επειτα ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν.

Ακόμη και όταν κατάφερε να πάρει πίσω την τσάντα της, όμως, η Νατάσα Θεοχαρίδου δεν χαρίστηκε στους θρασύτατους δράστες.

Συγκράτησε τον αριθμό των πινακίδων, τη μάρκα και το χρώμα του αυτοκινήτου και τα έδωσε στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να εντοπιστούν έπειτα από λίγες ώρες.

Η δεκανέας Νατάσα Θεοχαρίδου είναι μητέρα ενός παιδιού εφτά μηνών και, εκτός από καταδρομέας, είναι αθλήτρια του βόλεϊ και αθλήτρια σκοποβολής.

«Εκανα το αυτονόητο: Δεν άφησα δύο κακοποιούς να κάνουν άλλη μία παράνομη πράξη. Θόλωσα, όλα μαύρισαν και απλά… όρμησα!» δήλωσε η Ελληνίδα στρατιωτικός και πρόσθεσε:

«Είμαι μητέρα ενός μικρού παιδιού και οι σκέψεις μου ήταν τι θα γινόταν, αν το είχα μαζί μου εκείνη την ώρα, αν μου το έπαιρναν»!