Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τσάντα



Κως: Εντοπίστηκε η τσάντα της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε πριν από οκτώ μήνες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς μετά από οκτώ μήνες, εντοπίστηκε η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, μέσα στην τσάντα η οποία ήταν ανοιχτή υπήρχαν τα προσωπικά της αντικείμενα.



Μια τσάντα Dior, που δέχτηκε ως δώρο η Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας, έχει φέρει σε δύσκολη θέση το κυβερνών κόμμα

Οπτικό υλικό από κρυφή κάμερα, που φαίνεται να δείχνει την Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας να δέχεται ως δώρο μια τσάντα μάρκας Dior, έχει προκαλέσει αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο Γιουν Σουκ Γιολ και σε μέλη του κόμματός του, με πιθανές επιπτώσεις για την προσπάθειά τους να επιδιώξουν εκ νέου την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις εκλογές του Απριλίου.



Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο κέντρο της Στοκχόλμης

Η αστυνομία κατέστρεψε σακίδιο που περιείχε εκρηκτικά και βρέθηκε στο κέντρο της Στοκχόλμης αργά το βράδυ της Κυριακής, ανέφερε εκπρόσωπος των σουηδικών αρχών.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε σε πάρκο της σουηδικής πρωτεύουσας, έναν από τους χώρους που φιλοξενούσε εκδηλώσεις στο πλαίσιο του ετήσιου Πολιτιστικού Φεστιβάλ της πόλης (17-21 Αυγούστου).



Έσερνε τη γυναίκα στον δρόμο για να της κλέψει την τσάντα

Η γυναίκα αρνήθηκε να παραχωρήσει εύκολα την τσάντα της.

Στη συνέχεια δέχτηκε τις επανειλημμένες κλοτσιές του κλέφτη.

H κάμερα ασφαλείας του λονδρέζικου δρόμου έπιασε τη στιγμή της επίθεσης στη 42χρονη γυναίκα, η οποία πέφτει στο έδαφος, αν και αρνείται να αφήσει την τσάντα της, παρά τη δεινή της θέση.



Αγγλοι τουρίστες βρήκαν και παρέδωσαν τσάντα με 7.000 ευρώ στην Κρήτη!

Ο 24χρονος Έντι Γκίμπσον και η 22χρονη φίλη του Τζέσικα Φρανκ απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Κρήτη. Κάποια στιγμή ενώ βρισκόντουσαν στον Άγιο Νικόλαο, είδαν στη μέση του δρόμου μια παρατημένη τσάντα. Ο Έντι την πήρε στα χέρια του και όταν την άνοιξαν είδαν ότι μέσα είχε 7.000 ευρώ. Θα μπορούσαν να τα πάρουν και να φύγουν. Δεν το έκαναν.



Μπέρδεψαν τσάντα με... γιλέκο αυτοκτονίας και εκκένωσαν ολόκληρη περιοχή!

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από την τελευταία τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο.