Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει πρώτη φορά για την άσχημη συμπεριφορά σε συνεργάτες της!



Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε σε πρώτο πρόσωπο για τη ζωή της σήμερα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν! 

Μιλώντας στο Madame Figaro η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε:  «Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να φέρομαι πάντα στους άλλους όπως ακριβώς θα ήθελα να φέρονται σ’ εμένα. Αν το καλοσκεφτείς βέβαια, δε θα μπορούσα να είμαι διαφορετική στη δουλειά μου απ’ ότι στη ζωή μου, αφού η επιλογή μου ήταν εξαρχής μία: να είμαι αυθεντικά εγώ, με τα καλά μου και τα άσχημά μου. Θυμάμαι ότι στην αρχή μελετούσα τα πάντα, παρακολουθούσα τους πάντες, τα λάθη που ίσως έκαναν αλλά και τα σωστά τους.

Γνώριζα όμως κάτι πολύ ξεκάθαρα μέσα μου, ότι δεν ήθελα ποτέ κανείς να με συγκρίνει με κάποια άλλη, δεν ήθελα να θυμίζω καμία. Θα ήμουν η Ελένη, που πιθανότατα να μην ξέρει, αλλά έχει όρεξη, μαθαίνει και προχωράει.

Γι’ αυτό και όταν ξεκίνησα, έκανα πολλά λάθη, σίγουρα όμως ήμουν ο εαυτός μου. Κι έμαθα, προχώρησα σιγά σιγά.

Μου αρέσει ακόμη να ακούω τη γνώμη ανθρώπων με εμπειρία και να κρατάω τα στοιχεία εκείνα που μου φαίνονται χρήσιμα. Την αντέχω την αλήθεια, ξέρω ότι σε πάει παρακάτω, σε εξελίσσει και θα ήθελα να την ακούω πιο συχνά.

Καταλαβαίνω όμως ότι πολλοί φοβούνται να είναι ειλικρινείς ίσως γιατί αισθάνονται ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση. Τελικά, πραγματικά ανοιχτά τα λέω μόνο εγώ σ’ εμένα. Με καταλαβαίνω ακόμα και τη στιγμή που πάω να ξεφύγω, αφού ξέρω και ήξερα πάντα τι θέλω να κάνω και τι όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά!