Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Η Αθήνα χωρίς ρεύμα: Θα πεθαίνει κόσμος από το κρύο



Χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, αποκλεισμένες οι περισσότερες περιοχές της Αθήνας με τον ΔΕΔΔΗΕ την πιο ακριβή δημόσια υπηρεσία με τις υπερβολικές αυξήσεις στα τιμολόγια να αφήνει τον κόσμο στο έλεος και να σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Από χθες το απόγευμα χιλιάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα από τις πρώτες χιονοπτώσεις και παράλληλα αποκλεισμένα χωρίς πρόσβαση ακόμη και στους πιο βατούς δρόμους.

Δήμοι και ΔΕΔΔΗΕ τους έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού, αφού δε μπορούν ούτε να οδηγήσουν για να προμηθευτούν ακόμη και φάρμακα ή τρόφιμα ή ακόμη και ξύλα.

Στο τηλέφωνο της ΔΕΔΔΗΕ απαντά τηλεφωνητής και αραδειάζει μόνο τις χωρίς ηλεκτροδότηση περιοχές οι οποίες έχουν τεχνικές βλάβες.

Σύμφωνα με την τηλεφωνική ενημέρωση, τα προβλήματα στην Αττική μέχρι αργά τη νύχτα της Δευτέρας σημειώνονταν στις εξής περιοχές: Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα, Καλύβια, Κορωπί, Παλλήνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνα, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνα, Καρέα, Γλυφάδα, Βούλα, Νέα Σμύρνη, Άλιμο, Σαλαμίνα.

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν και η Καισαριανή, το Παγκράτι, τα Άνω Πατήσια (Προμπονά), το Λαγονήσι, η Ραφήνα, το Αιγάλεω, η Φιλοθέη και ο Χολαργός με την Αγία Παρασκευή.

Μάλιστα σύμφωνα με κατοίκους στο Μαρούσι που επικοινώνησαν με τον ΔΕΔΔΗΕ τους έδινε ως χρόνο αποκατάστασης της βλάβης στις 5 το πρωί της Τρίτης.