Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Χύνεται αίμα στην άσφαλτο της Κρήτης: Ρεκόρ τροχαίων



Ρεκόρ τροχαίων δυστυχημάτων και πολύ κρίσιμων τραυματισμών για το νησί της Κρήτης. Ύστερα από το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ στο Γεράνι με θύμα έναν ακόμη νέο άνθρωπο, ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και φθάνει, εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα στους  9.

Συγκεκριμένα, ένας 32χρονος από τη Σουηδία, που τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στον Πλατανιά, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Χανίων - Κισάμου στην περιοχή Γεράνι, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά η Τροχαία Χανίων. Επιπλέον, ένας νέος άνθρωπος, ο 26χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο στη Χριστομιχάλη Ξυλούρη,νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, με τις ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση να τον συντροφεύουν