Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 -

Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού -Απίστευτες εικόνες συνωστισμού: Οι επισκέπτες μπαίνουν χωρίς πιστοποιητικά στο σαλέ..Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο σαλέ του χιονοδρομικού στον Παρνασσό - Αποστάσεις ούτε για... δείγμα, ανύπαρκτοι έλεγχοι πιστοποιητικών και μάσκες μόνο στο... χέρι! Απίστευτες εικόνες τη στιγμή που η χώρα μας μετράει δεκάδες χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού καθημερινά, παρατηρούνται για ακόμα μία ημέρα στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού.

Οι υπεύθυνοι του χώρου, ο οποίος άνοιξε πριν από περίπου ένα μήνα δεν φαίνεται να δίνουν καμία απολύτως σημασία στα υγειονομικά μέτρα και τους ελέγχους, καθώς τη θέση όλων αυτών έχουν πάρει η ασυδοσία και η ανευθυνότητα.

Οι εικόνες είναι πραγματικά απερίγραπτες... Οι επισκέπτες δεν φορούν μάσκες πουθενά, οι αποστάσεις δεν τηρούνται σε κανένα χώρο, ενώ οι έλεγχοι για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Πολλοί πελάτες του σαλέ περνάνε μόνο με ένα νεύμα στον άνθρωπο που κάθεται στην πόρτα για να ελέγχει -υποτίθεται- τα πιστοποιητικά, ενώ στις λιγοστές περιπτώσεις που όντως γίνεται έλεγχος, δεν τσεκάρεται η ταυτοπροσωπία.

photo

photo

photo

photo