Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Χειροπέδες σε τρία άτομα για την κλοπή κινητών από κατάστημα στη διάρκεια της πορείας για τον Παύλο Φύσσα



Εννέα άτομα, εκ των οποίων τα τρία συνελήφθησαν, φέρονται ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση κλοπής συσκευών κινητής τηλεφωνίας, που διαπράχθηκε σε κατάστημα εταιρείας στις 18-9-2015 στο Κερατσίνι, στη διάρκεια της πορείας μνήμης που είχε γίνει για τον Παύλο Φύσσα.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, οι τρεις συλληφθέντες, ένας 18χρονος Αλβανός και δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 33 ετών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι, μεταξύ άλλων, για αδικήματα που εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών, περί όπλων και βεγγαλικών.

Στο σπίτι του 18χρονου, που σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχε στην κλοπή, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία από τις κλαπείσες συσκευές, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 463 γραμμαρίων και πλήθος συσκευασιών διακίνησης ναρκωτικών.

Στο σπίτι του 25χρονου που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία από τις κλαπείσες συσκευές και δέκα φυσίγγια.

Στο σπίτι του 33χρονου, που κατηγορείται και αυτός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, πενήντα δύο φυσίγγια, τρεις κάλυκες και μία κροτίδα.

Επιπλέον, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής κατηγορούνται και οι υπόλοιποι έξι δράστες. Από έρευνες στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο επιπλέον εκ των αφαιρεθέντων κινητών τηλεφώνων.

Ομάδα ατόμων, σύμφωνα με την ασφάλεια Αττικής, είχε εισβάλλει την ημέρα εκείνη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, στο κατάστημα, σπάζοντας τους υαλοπίνακες πρόσοψης. Αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο και διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και δεκαοκτώ συσκευές κινητής τηλεφωνίας.