Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πορεια



Ιωάννινα: Πορεία των αγροτών στο κέντρο της πόλης με τρακτέρ

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι των Ιωαννίνων πραγματοποιούν σήμερα μαζική κάθοδο στο κέντρο της πόλης και πορεία με τα τρακτέρ, μετά τον πολυήμερο αποκλεισμό της Ε.Ο Ιωαννίνων -Κοζάνης στον κόμβο Καλπακίου καθημερινά από τις 19:00 έως τις 22:00.



Διαμαρτυρία δικηγόρων για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο – Απέκλεισαν τα δικαστήρια Πειραιά

Οι δικηγόροι Πειραιά, με επικεφαλής τον πρόεδρο Ηλία Κλάππα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, απέκλεισαν συμβολικά, τα δικαστήρια Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας το «παρών» έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων Ευρώπης (CCBE) Ευάγγελος Τσουρούλης.



Με σημαίες της Παλαιστίνης ο εορτασμός του Πολυτεχνείου στην Αθήνα

Με σημαίες της Παλαιστίνης, διαδηλώνουν οι φοιτητές που συμμετέχουν στην πορεία-προσυγκέντρωση της μεγάλης πορείας για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.



Θεσσαλονίκη: Πορεία την Τετάρτη για την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες

Διαμαρτυρία για την κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη, με συγκέντρωση και πορεία μεθαύριο στις 12 το μεσημέρι από το άγαλμα του Βενιζέλου, αποφασίστηκε σε σύσκεψη της «Πρωτοβουλίας Εργαζομένων, Φοιτητών και Συνταξιούχων» απόψε, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.



Πορείες και καταλήψεις από φοιτητές: Νέος γύρος συλλαλητηρίων και καταλήψεων από φοιτητών. Γιατί αντιδρούν

Νέο γύρο κινητοποιήσεων ξεκινούν από σήμερα φοιτητικοί σύλλογοι της χώρας διαμαρτυρόμενοι για μία σειρά αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση όπως το ανώτατο όριο φοίτησης.



Πορεία για τα δικαιώματα των ζώων στην Αθήνα

Πορεία για τα δικαιώματα των ζώων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας των ζώων.