Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χαλκίδα: Θρίλερ με αυτοκτονία ταξιτζή στην Υψηλή Γέφυρα - Ξεσπάει ο αδερφός του - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ



Η αυτοκτονία του 40χρονου ταξιτζή στη Χαλκίδα σόκαρε τους αυτόπτες μάρτυρες. Ο αυτόχειρας βούτηξε στο κενό από την Υψηλή Γέφυρα και σκοτώθηκε ακαριαία. Σκληρές εικόνες στο σημείο που είδε και ο αδερφός του 40χρονου οδηγού. Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση και η έκκληση μετά την τραγωδία.

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον τραγικό θάνατο του 40χρονου ταξιτζή, πριν από εννέα μέρες στη Χαλκίδα.

Ήταν 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (10-05-2019) όταν ο 40χρονος άνδρας από την Αθήνα πήγε στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και “βούτηξε” στο κενό και συγκεκριμένα στο χωμάτινο έδαφος όπου βρέθηκε η σορός του.

Το βράδυ τον αναγνώρισε ο αδερφός του, ενώ δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα. Μετά από μία εβδομάδα, ο αδερφός του 40χρονου, απευθύνει έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες, τονίζοντας ότι ακόμη δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα στον αδερφό του.

«Ψάχνω να βρω λεπτομέρειες εάν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή, την ώρα που ήταν ανεβασμένος εκεί πέρα, γιατί μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα. Έχω απόδειξη που πέρασε το Σχηματάρι τα διόδια στις 10:04 και απ’ ότι λένε η πτώση έγινε στις 13:30, δεν ξέρω τι ώρα έγινε. Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο κενό διαστήματος» λέει αρχικά στο eviazoom.gr και συνεχίζει:

«Περιφερόταν εκεί, είχε ανέβει κάπου; Γιατί μου είπαν κάποιοι ότι είχαν σταματήσει αμάξια και προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην βουτήξει και αν κάποιος είχε ειδοποιήσει να ερχόταν κάποιος διαπραγματευτής της αστυνομίας να τον μεταπείσει, δεν ξέρω τίποτα, έχω πλήρη άγνοια τι συνέβη εκείνες τις στιγμές. Αυτό αν υπάρχουν άτομα της περιοχής και είδαν κάτι ή ήταν άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.

Πήγα το βράδυ και αφού έκανα την αναγνώριση πήγα στην αστυνομία μετά έδωσα κατάθεση και μου υπόδειξαν το σημείο που έπεσε και αυτό που είδα δηλαδή να μην το δει άνθρωπος ποτέ.

Είχαν αφήσει τα μυαλά του και τα εντόσθια του πεταμένα. Αυτό με τρέλανε ούτε σκυλί να ήτανε. Αυτοί στο ΕΚΑΒ δεν είναι υπεύθυνοι να τα μαζέψουν αυτά; Εγώ ήμουν τρελαμένος εκείνη την ώρα… Γιατί και αυτά είναι στοιχεία έτσι δεν είναι; Πως τα αφήνεις και τα πετάς έτσι. Τι είναι ζώο ο άνθρωπος;»