Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

H συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ



Ο Αλέξης Τσίπρας σπάει το εμπάργκο και εμφανίζεται στο κανάλι του Φαλήρου. Σία Κοσσιώνη και Αλέξης Παπαχελάς θα “ανακρίνουν” τον πρωθυπουργό. Την Κυριακή είχε ανακοινώσει αυτή του την απόφαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ δίνει το παρών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη 2 Ιουλίου, σπάζοντας έτσι το εμπάργκο λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Ο κ. Τσίπρας μπήκε επιθετικά απέναντι στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ, με το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές να είναι αρκετά βαρύ με εκατέρωθεν σπόντες.

Ο κ. Τσίπρας έκανε γνωστή αυτή του την απόφαση την Κυριακή και έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει πως “ αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον”.

Από πλευράς ΣΚΑΙ έγινε γνωστό ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν απέναντι από τον πρωθυπουργό. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΣΚΑΙ “ λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά θα παραχωρήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας”