Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Γεωργιάδης για υποψηφιότητα Πολύδωρα



Η πρώτη τοποθέτηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για Πρόεδρος του ΕΣΡ, ήρθε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

Πολιτικές εξελίξεις... φωτιά! Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ τον "γαλάζιο" Βύρωνα Πολύδωρα, προσπαθεί να "εγκλωβίσει" τη Νέα Δημοκρατία και το τοπίο για τις τηλεοπτικές άδειες παραμένει "θολό".

Στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων, που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, θα αποδειχθεί αν θα υπάρξει -επιτέλους- λευκός καπνός για σύσταση του ΕΣΡ.

Η Νέα Δημοκρατία έχει σταθερή "κόκκινη γραμμή" το ότι για να συναινέσει θα πρέπει να ακυρωθεί στο σύνολό του ο νόμος της Κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες, ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως την Τετάρτη κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση Πολύδωρα θέλει να προκαλέσει "ζημιά" στη ΝΔ, αφού όπως τόνιζαν κυβερνητικές πηγές νωρίτερα, πρόκειται για πρόσωπο που "δύσκολα θα μπορέσει να απορρίψει".

Από την Πειραιώς, πάντως, φαίνεται πως δεν υπάρχει -τουλάχιστον προς το παρόν- πρόθεση συναίνεσης στην πρόταση Τσίπρα για τον Βύρωνα Πολύδωρα, ενώ η πρώτη αντίδραση, πάντως, από το "γαλάζιο" στρατόπεδο ήρθε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης δεν ανέφερε κάτι σχετικά με την ουσία του ζητήματος ( το αν δηλαδή θα δώσει η ΝΔ το "πράσινο φως" στον Βύρωνα Πολύδωρα), ωστόσο με ελαφρώς ειρωνική διάθεση καταφέρεται εναντίον του πρώην υπουργού.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter επισυνάπτει ένα παλαιότερο δημοσίευμα, το οποίο έχει τον εξής τίτλο: "Πολύδωρας: Ναι στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή", ενώ την συνοδεύει με το σχόλιο "Πώς αλλάζουν οι καιροί...."

Στη συνέχεια, μάλιστα, με αφορμή εκείνες τις δηλώσεις του κ. Πολύδωρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε παλαιότερη ανάρτησή του ανέφερε πως "η σπουδή της ΝΔ να καλύψει το άνοιγμα Πολύδωρα στη ΧΑ, με τις δέουσες "εξηγήσεις", δείχνει ότι τον "κλίνατε επι δεξιά" του Σαμαρά έχει βάθος".

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, "θυμήθηκε" εκείνες τις δηλώσεις και σχολίασε: "Σύντροφε @papadimoulis έχεις κάποιο σχόλιο τώρα; όχι ε; δεν περίμενα κάτι διαφορετικό...:".