Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γαβριήλ - Ράνια: Καφές στην πλατεία με συγχαρητήρια για το μωρό



Την περασμένη Κυριακή, γύρω στις 12 το μεσημέρι, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης καθόταν μόνος του σε ένα τραπέζι του καφέ «Αρωμα» στη Νέα Σμύρνη, περιεργαζόμενος το κινητό του. 

Ηρεμος όπως πάντα, έδειχνε να περιμένει κάτι, χωρίς όμως να κοιτάζει δεξιά-αριστερά. Αυτό το «κάτι» εμφανίστηκε τελικά λίγα λεπτά αργότερα, με τη μορφή της γυναίκας που μπήκε αθόρυβα στη ζωή του, επιβεβαιώνοντας αυτό που πιστεύουν πολλοί άνθρωποι. Οτι οι μεγάλες αντιπάθειες γεννούν πολλές φορές μεγάλους έρωτες, κάτι που συνέβη στην περίπτωση της Ράνιας Τζίμα και του νεαρού πολιτικού.

                   Ηταν το καλοκαίρι του 2014, όταν η μοίρα τούς έφερε για πρώτη φορά κοντά μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα. Η γνωριμία τους έμελλε να καταλήξει σε μια τρυφερή σχέση, την οποία ακόμα επιθυμούν να διαφυλάξουν από τη φρενήρη δημοσιότητα. Συνοδευόμενη από μια φίλη της, η δημοσιογράφος πλησίασε το τραπέζι όπου καθόταν ο σύντροφός της, ο οποίος δεν σηκώθηκε να την υποδεχτεί για έναν και μόνο λόγο: φοβόταν τον αδιάκριτο φωτογραφικό φακό κάποιου θαμώνα ή παπαράτσο, που μπορεί να απαθανάτιζε το τρυφερό φιλί που του έδωσε η σύντροφός του, σκύβοντας ελαφρά πάνω του.

Ενας από τους θαμώνες της καφετέριας πλησιάζει τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και, 
μεταξύ άλλων, του λέει «συγχαρητήρια», προφανώς για το μωράκι που περιμένει το ζευγάρι

Φορώντας λευκό μπουφάν και τζιν παντελόνι και με κορμί που δεν παρέπεμπε σε εγκυμονούσα, η Ράνια Τζίμα έδειχνε ευδιάθετη και χαμογελαστή, σε αντίθεση με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη που ήταν εμφανώς πιο συγκρατημένος 

Φορώντας λευκό μπουφάν και τζιν παντελόνι και με κορμί που δεν παρέπεμπε σε εγκυμονούσα, η Ράνια Τζίμα μετά το φιλί κάθισε μια ανάσα από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ενώ η φίλη της βολεύτηκε ακριβώς δίπλα της.

Η παρέα επέλεξε να πιει καφέ και επιδόθηκε σε χαλαρή κουβέντα, απ’ αυτές που συνηθίζουμε όλοι να κάνουμε την Κυριακή, ενώ δεν έλειψαν και οι ξαφνικές συναντήσεις, όπως αυτή που είχε ο νεαρός πολιτικός με έναν κύριο. Ο τελευταίος τον πλησίασε και του είπε, μεταξύ άλλων, «συγχαρητήρια», προφανώς για το μωράκι που περιμένει το ζευγάρι. Μια είδηση για την οποία αμφότεροι δεν επιθυμούσαν να γίνει γνωστή με τον τρόπο που έγινε, προκαλώντας φρενίτιδα στα ΜΜΕ, η οποία μόνο καλό δεν έκανε στη Ράνια Τζίμα.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε ξαφνικά να δέχεται δεκάδες κλήσεις από δημοσιογράφους sites, περιοδικών και εφημερίδων που ήθελαν να μάθουν κάτι παραπάνω, μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης από συνάδελφό της. Οντας ένα πλάσμα με έμφυτη ευγένεια, προσπάθησε άπειρες φορές να εξηγήσει ότι δεν θέλει να πει τίποτα ούτε για το χαρμόσυνο γεγονός, ούτε για το αν θα συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της, ούτε για τη νέα της ζωή.

Στο καφέ η Ράνια έδειχνε και ήταν ευδιάθετη, ειδικά όταν μιλούσε με τον νεαρό σύντροφό της, ενώ δεν έλειψαν και οι φορές που έγειρε τρυφερά στον ώμο του

Το ζευγάρι κάθισε στο καφέ περίπου μία ώρα. Αφού ο Γαβριήλ πλήρωσε τον λογαριασμό, έφυγαν, με τη δημοσιογράφο του MEGA να προπορεύεται ελαφρώς

Η τριάδα αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανότατα για να συνεχίσει με ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα 

Το μόνο που συνέβη ήταν να στενοχωρηθεί για την «τρέλα» που ξέσπασε γύρω από το όνομά της, προτού εντέλει αποφασίσει να την αγνοήσει. Γι’ αυτό και την περασμένη Κυριακή έδειχνε και ήταν ευδιάθετη, ειδικά όταν μιλούσε με τον νεαρό σύντροφό της, ενώ δεν έλειψαν και οι φορές που έγειρε τρυφερά στον ώμο του. Η παραμονή τους στο καφέ διήρκεσε περίπου μία ώρα και αφού ο Γαβριήλ πλήρωσε τον λογαριασμό έφυγαν, με τη δημοσιογράφο του MEGA να προπορεύεται ελαφρώς.
 
Ο σύντροφός της ντυμένος σπορ με ζακέτα, γαλάζιο πουκάμισο και τζιν παντελόνι την έφτασε, αλλά την άφησε να περπατάει κρατώντας αγκαζέ τη φίλη της με την οποία μιλούσε, ξέροντας ότι δεν πρέπει να διακόπτεις ποτέ την κουβέντα δύο γυναικών, ειδικά όταν δείχνουν απορροφημένες σε αυτήν.

Το χαρούμενο και ήρεμο βλέμμα του, όμως, τα έλεγε όλα...