Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ράνια Τζίμα



«Καλώς να ορίσουν και τα 43» – Η Ράνια Τζίμα γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την 7χρονη κόρη της

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου η Ράνια Τζίμα γιόρτασε οικογενειακά τα γενέθλιά της, έχοντας δίπλα της την 7χρονη κόρη της, Ελένη. Η ίδια η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο τρυφερά στιγμιότυπα στο σαλόνι του σπιτιού της.



Η Ράνια Τζίμα είπε «ευχαριστώ» για την τηλεθέαση και γνώρισε την αποθέωση – «Θεάρα», «δεν υπάρχει άλλη»

Η Ράνια Τζίμα έγινε και πάλι… viral, αλλά αυτή τη φορά όχι για κάτι που έκανε εκείνη, αλλά για τα θετικά σχόλια που έλαβε όταν σε μια σπάνια ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, το οποίο και παρουσιάζει η ίδια.



Γαβριήλ Σακελλαρίδης - Ράνια Τζίμα: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με την κόρη τους!

Επιστροφή στο σπίτι με την κόρη τους. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμαπλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της μπέμπας τους και σήμερα πήραν το εξιτήριο από το μαιευτήριο Λητώ και γύρισαν σπίτι με το μωρό τους. 



Γέννησε η Ράνια Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Σήμερα, η γνωστή δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Μια πανέμορφη κορούλα, με βάρος 3.300 γραμμάρια. Η κόρη τους γεννήθηκε στο μαιευτήριο Λητώ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρή είναι ίδια ο μπαμπάς της!

Να τους ζήσει!



Γαβριήλ - Ράνια: Καφές στην πλατεία με συγχαρητήρια για το μωρό

Την περασμένη Κυριακή, γύρω στις 12 το μεσημέρι, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης καθόταν μόνος του σε ένα τραπέζι του καφέ «Αρωμα» στη Νέα Σμύρνη, περιεργαζόμενος το κινητό του. 



Γαβριήλ Σακελλαρίδης - Ράνια Τζίμα: Προχωρημένη σχέση και εγκυμοσύνη

Ήταν πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή Happy Day του Alpha όταν ο happy δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ανάμεσα σε πολιτικούς παροξυσμούς και life style αέρα ενημέρωνε την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή για ένα χαρμόσυνο γεγονός: «Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσει ένα πολύκροτος γάμος.