Τρίτη 07 Απριλίου 2020 -
Μερική συννεφιά

12 °C

Σήμερα, 7. Απριλίου 2020

«Φρούριο» το Βελλίδειο: Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά Τσίπρα«Αστακό» θυμίζει για ακόμη μία φορά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει της άφιξης Τσίπρα στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.

Η παρουσία της αστυνομίας όπως μεταδίδει το voria.gr, είναι αρκετά έντονη στο σημείο, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων μπροστά από το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους του κέντρου.

Την ίδια στιγμή, έξω από το Βελλίδειο έχουν συγκεντρωθεί πολίτες, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαμαρτυρία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο πάρκο της ΧΑΝΘ, λίγα μέτρα πιο κάτω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου αναμένεται να φτάσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Πολίτες με σημαίες ελληνικές και με τον Ήλιο της Βεργίνας φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία και κατά του πρωθυπουργού, ενώ αποδοκιμάζουν όσους προσέρχονται στο συνεδριακό κέντρο.