Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αποδοκιμασιες



Καλαμπάκα: Αποδοκιμασίες κατά βουλευτή της ΝΔ που ψήφισε το νόμο για την υιοθεσία παιδιών από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+

Αποδοκιμασίες και πολλά γιουχαΐσματα σημειώθηκαν από τους κατοίκους εναντίον του βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα, την ώρα της κατάθεσης στεφάνων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην πλατεία της Καλαμπάκας.



Ερντογάν: Τον αποδοκίμασαν έξω από το ξενοδοχείο του στο Λονδίνο

Άδοξο τέλος είχε η μίνι «φιέστα» που είχε στήσει η τουρκική αντιπροσωπεία για τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο.



Ομογενείς «Τα έψαλαν» στον Κατρούγκαλο για τις Πρέσπες στη Νέα Υόρκη

Ενταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Κολούμπια (Columbia University), στη Νέα Υόρκη, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν ομογενείς απηύθυναν ερωτήσεις σε έντονο ύφος διαφωνίας και τελικά αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι από την αίθουσα.



«Τσίπρα η Μακεδονία είναι ελληνική»!

Εν μέσω αποδοκιμασιών έφτασε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Τσίπρας.
Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα φίλοι του κόμματος του ωστόσο… λίγα μέτρα μακριά, πίσω από τον αστυνομικό κλοιό, δεκάδες διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα και της Συμφωνίας των Πρεσπών.



«Φρούριο» το Βελλίδειο: Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά Τσίπρα

«Αστακό» θυμίζει για ακόμη μία φορά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει της άφιξης Τσίπρα στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.



Λέσβος: Ύβρεις και αποδοκιμασίες στον Τσακαλώτο

Το πρωί του Σαββάτου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιχείρησε να κάνει μια βόλτα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης μαζί με τη συνοδεία του.

Η παρουσία του προκάλεσε την οργή μερίδας πολιτών.