Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Φολέγανδρος: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος



Σήμερα ο 30χρονος οδηγείται ενώπιον του ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία κηδεύτηκε χθες στο Βέλο Κορινθίας σε κλίμα οδύνης, ενώ προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για το έγκλημα στη Φολέγανδρο.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας. Οι τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως η 26χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της ενώ έκαναν διακοπές στο νησί έφερε μώλωπα στο μάτι. Μάλιστα, η κοπέλα φώναζε δυνατά βοήθεια όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν την ρίξει στα βράχια ο 30χρονος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Αιτία του καβγά, σύμφωνα με την ομολογία του κατηγορούμενου, ήταν το γεγονός ότι χάθηκαν στη διαδρομή. Το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο 30χρονος έριξε το αυτοκίνητο στον γκρεμό, η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να εκλιπαρεί για βοήθεια. Δυστυχώς όμως στο σημείο δεν υπήρχε κάποιος για να τη σώσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

«Με είχε υποχείριο της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ πήγαινε από εκεί», υποστήριξε ο 30χρονος στην ομολογία του.

«Φώναζε βοήθεια, βοήθεια. Ε δεν είχα κάνει κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς», σημείωσε ακόμη.

 

Τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι ο δράστης είχε χτυπήσει την κοπέλα.

Είχε μώλωπες στο πρόσωπο, συγκεκριμένα στο μάτι. Κάποια θλαστικά τραύματα που δεν ταιριάζουν με την πτώση. Έτσι θεωρείται πολύ πιθανό ο 30χρονος πριν σπρώξει την κοπέλα να την χτύπησε στο πρόσωπο.

Το άτυχο κορίτσι που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή και με τόσο σκληρό τρόπο κηδεύτηκε χθες το απόγευμα. Οι δικοί της άνθρωποι την αποχαιρέτισαν με λευκά ρούχα και μπαλόνια, ενώ συγκλόνισε μια φίλη της Γαρυφαλλιάς με τον επικήδειο που εκφώνησε.

«Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών», τόνισε, απευθυνόμενη προς τον δολοφόνο της 26χρονης.