Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 82χρονου στα Τρίκαλα - Συγγενής του ο δράστης



Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, πέτυχαν την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας 82χρονου άνδρα που έγινε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Η αστυνομία συνέλαβε το βράδυ της ίδιας μέρας έναν 41χρονο, συγγενή του θύματος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε με λοστό το παράθυρο του σπιτιού του 82χρονου και μπήκε με σκοπό να κλέψει. Όμως, ο ηλικιωμένος τον κατάλαβε και αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να τον χτυπήσει πολλές φορές στο κεφάλι με λοστό και να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο δράστης αφαίρεσε από την οικία το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και διέφυγε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το λοστό έξω από την οικία του 82χρονου και τον κατέσχεσαν, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 155,20 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.