Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Εξιχνίασαν 17 υποθέσεις κλοπών στην Ιεράπετρα



Δεκαεπτά υποθέσεις κλοπών σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ιεράπτερας εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς Ασφαλείας της περιοχής. Σχηματίστηκε μάλιστα δικογραφία εις βάρος 23χρονου που φέρεται να έχει αφαιρέση τιμαλφή συνολικής αξίας άνω των 65.000 ευρώ!

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 23χρονος μαζί με τουλάχιστον δύο άγνωστους ακόμη δράστες, οι οποίοι και αναζητούνται, κατά το χρονικό διάστημα από τις 29 Οκτωβρίου 2015 έως και τις τις 22 Αυγούστου 2016 διέπραξαν συνολικά δεκαέξι κλοπές σε σπίτια στην περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό υπολογιστή, tablet, φωτογραφική μηχανή), κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 65.000 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε από αστυνομικούς στο αυτοκίνητο του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, τα οποία όπως προέκυψε είχαν κλαπεί νωρίτερα από σπίτι στην ίδια περιοχή .

Τα αναβρεθέντα κοσμήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.