Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

7 °C

Σήμερα, 2. Δεκεμβρίου 2021

Εξελίξεις για την υπόθεση στο Ζεφύρι: Η γυναίκα είχε πέσει θύμα παρενόχλησης σε άλλη περιοχήΗ εξέταση του ιατροδικαστή αποκάλυψε τον εφιάλτη της κοπέλας!

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την αλλοδαπή γυναίκα που παρενοχλήθηκε και βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση από ναρκωτικά στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, η γυναίκα που βρέθηκε στο Ζεφύρι είχε κάνει πρώτα χρήση ναρκωτικών και στη συνέχεια παρενοχλήθηκε από άγνωστους, μέχρι στιγμής, δράστες.

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και δεν φέρεται να φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ με αγωνία αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα ρίξει περισσότερο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι πως οι δράστες μετέφεραν την άτυχη γυναίκα από άλλο σημείο στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Πριν τέσσερις ημέρες, περαστικοί από κεντρικό δρόμο στο Ζεφύρι είδαν μία γυναίκα αναίσθητη και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη.

Αμέσως κάλεσαν τις Αρχές καθώς η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν.

Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο.

Το ασθενοφόρο μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.

Κανείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί μέχρι και σήμερα…

Η νεαρή είναι θύμα άγριας παρενόχλησης. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να μιλήσει ενώ δεν έχουν εμφανιστεί αυτόπτες μάρτυρες ώστε να πέσει φως στο φρικτό περιστατικό.