Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

νεα στοιχεια



Υπόθεση Τοπαλούδη: Νέες φωτογραφίες από το εξοχικό του τρόμου που βασανίστηκε η άτυχη φοιτήτρια

Μέσα στο εξοχικό σπίτι όπου βιάστηκε και χτυπήθηκε βάναυσα η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, εντοπίστηκε τόσο γενετικό υλικό όσο και κηλίδες από αίμα. Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από το Star, νέες φωτογραφίες από το σπίτι - κολαστήριο για την άτυχη φοιτήτρια. Επίσης φαίνεται το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο -όπως ομολόγησαν οι κατηγορούμενοι- χτυπήθηκε άγρια η 21χρονη.



Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία 52χρονου στην Αργολίδα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Σχινοχώρι του δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα, αφού εντοπίστηκε εχθές από συγγενή του, άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, ένας 52χρονος άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 



Εξελίξεις για την υπόθεση στο Ζεφύρι: Η γυναίκα είχε πέσει θύμα παρενόχλησης σε άλλη περιοχή

Η εξέταση του ιατροδικαστή αποκάλυψε τον εφιάλτη της κοπέλας!

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την αλλοδαπή γυναίκα που παρενοχλήθηκε και βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση από ναρκωτικά στο Ζεφύρι.



Στα χέρια της αστυνομίας η γυναίκα που χαράκωνε βρέφη

Οι μητέρες των παιδιών λένε ότι την αναγνώρισαν - Η αστυνομία επιβεβαιώνει την προσαγωγή γυναίκας που χαρακτηρίζεται ύποπτη



Νέα στοιχεία για τον δράστη της επίθεσης στο Μέριλαντ

Τη «στοχευμένη» επίθεση στην αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας Capital Gazette στην Αννάπολις, την πρωτεύουσα της αμερικανικής πολιτείας Μέριλαντ, που προκάλεσε τον θάνατο πέντε ανθρώπων την Πέμπτη «διέπραξε λευκός άνδρας ηλικίας 38 ετών», κατά την αστυνομία.



Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου - Η τελευταία συνομιλία με τη φίλη της

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης της Ντέσι Ιλίεβα τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Μαΐου στο Ρέθυμνο ενώ τέσσερις μέρες αργότερα αυτοκτόνησε ο 45χρονος φίλος της και πατέρας του αγέννητου παιδιού της.