Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Έξαλλη η Εύη Βατίδου με το Πρωΐνό! "Θα κινηθώ νομικά" (βίντεο)



Προσβεβλημένη ένιωσε η Εύη Βατίδου με τα σχόλια που έγιναν προ ημερών από το πάνελ του Πρω1νό και, όπως έκανε γνωστό, θα κινηθεί νομικά!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το πρώην μοντέλο και fashion blogger αντέδρασε με έντονο τρόπο όταν δημοσιογράφοι την ρώτησαν για πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια. «Μην κάνετε πλάκα, η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Υπάρχει πρόβλημα. Εγώ θλίβομαι με αυτές τις δηλώσεις. Με αυτό το ύφος και με αυτή την αγένεια θλίβομαι πάρα πολύ! Γιατί τέτοια υπεροψία; Ποιος έχει δώσει το δικαίωμα στην κ. Βατίδου να έχει αυτό το ύφος; Τι δουλειά κάνει η κ. Βατίδου;», είπε η Σοφία Τουντούρη μετά την προβολή των εν λόγω δηλώσεων, ενώ ο Κώστας Τσουρός ανέφερε «νομίζω ότι έχουμε να παίξουμε την κ. Βατίδου από τότε που δεν ήξερε να πάρει το 100».

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Εύη διατύπωσε δημόσια την δυσφορία της, γνωστοποιώντας ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

«Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένη να εκθέσω τον εαυτό μου ενάντια στις αρχές μου , για να υπενθυμίσω σε κάποιους ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ Αρχές Ηθικής και δεοντολογίας. ΣΕΒΟΜΑΙ σημαίνει ότι θεωρώ πως αξίζει να εκτιμώ τον άλλον και αποφεύγω από το να παρεμβαίνω στην προσωπική του ζωή όταν αυτός δεν το επιθυμεί ειδικά όταν έχει την υποχρέωση να προστατεύσει ανήλικα παιδιά. Δεν προσβάλλω κανέναν όταν δημόσια τοποθετώ τα πιστεύω μου μετά από ανεπίτρεπτη πρόκληση. Δεν έχω ανάγκη να πουλώ τον εαυτό μου εξευτελίζοντας τους συνανθρώπους μου για τα προς το ζην. Είμαι ευλογημένη! Προτιμώ να εργάζομαι με ήθος και τιμιότητα αλλιώς καλύτερα να πεινάσω. Λυπάμαι γι’ αυτους που έχουν εισχωρήσει στις έννοιες του ναρκισσισμού και έχουν ξεφύγει τελείως αλλά δεν μπορώ να σώσω τον κόσμο ας προλάβουν μόνοι τους να σώσουν την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους. Απλά τοποθετώ τη θέση μου βάση της ηθικής που με δίδαξε η μητέρα μου και που εύχομαι να σταθώ άξια να διδάξω και εγώ στα παιδιά μου. ΑΠΑΙΤΩ δημόσια μέσα από τα δικά μου social media την προστασία του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αλλιώς δεν μου αφήνετε άλλη λύση από το να κινηθώ νομικά», έγραψε.

Δείτε τα σχόλια του Πρω1νό και την ανάρτηση της Εύης: