Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Επίθεση με βιτριόλι:Πότε παίρνει εξιτήριο η Ιωάννα;



Έπειτα από δυόμισι μήνες, αλλεπάλληλα χειρουργεία και φρικτούς πόνους, τα πρώτα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους για την Ιωάννα και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», η 34χρονη είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το «Θριάσιο» νοσοκομείο ακόμη και μέσα στον Αύγουστο. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Ιωάννα υποβλήθηκε στο έβδομο κατά σειρά χειρουργείο. Ηταν μια επέμβαση στο αριστερό της χέρι που φέρει εγκαύματα από το καυστικό υγρό με το οποίο την περιέλουσε η δράστις της επίθεσης, ένα χειρουργείο που σύμφωνα με πληροφορίες πήγε καλά. Ωστόσο, η ψυχολογία της νεαρής παραμένει επιβαρυμένη.

Εντωμεταξύ, πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι νέα στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι εντοπίστηκαν στο φορητό υπολογιστή και στο δεύτερο κινητό της 35χρονης δράστριας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τα στοιχεία που κατάφεραν να ανασύρουν από τις ηλεκτρονικές συσκευές οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εδραιώνουν περισσότερο την κατηγορία σε βάρος της και παράλληλα να αποκαλύπτουν από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και το αν είχε συνεργό που τη βοήθησε ακόμη και εν αγνοία του.

Η 35χρονη είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας ενώ η Ιωάννα μεταφέρθηκε από το Θριάσιο στο Γενικό Νίκαιας, όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι δίνουν μάχη για να σώσουν το αριστερό της μάτι ενώ αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να υποβληθεί σε έβδομη χειρουργική επέμβαση.