Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Το επικρατέστερο σενάριο για την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη



Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ  μετά τον εντοπισμό των δύο νεκρών στο διαμέρισμα στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη. Οι αρχές  συνεχίζουν τις έρευνες για αυτήν την οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 36χρονος πέθανε μετά από τη μητέρα του, ενώ από τα τραύματα που έφερε πάνω του,  δεν κατέληξε ακαριαία. Η αστυνομία εντόπισε ίχνη από αίμα στο σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα μέχρι και το κρεβάτι που κατέληξε.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, οι αστυνομικοί θεωρούν ως το πιο πιθανό σενάριο μέχρι αυτήν τη στιγμή, την δολοφονία της μητέρας από τον γιο και στη συνέχεια τον αυτοτραυματισμό, που οδήγησε και στον θάνατο του.

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο αρκετές ημέρες στη γειτονιά. Άλλος γείτονας κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους, που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης από το σπίτι του εγκλήματος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Mega».

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, που έχει αναλάβει την υπόθεση, στρέφει τις έρευνες τόσο στην καραμπίνα που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος όσο και στην εξέταση των κινητών τηλεφώνων μητέρας και γιου, ούτως ώστε να ανιχνευθούν κρίσιμα στοιχεία. Παράλληλα, συλλέγονται μαρτυρίες από τους γείτονες, οι οποίοι έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες μεταξύ των δύο.

Σημειώνεται πως τις Αρχές ειδοποίησε η γιαγιά της οικογένειας, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία εξαιτίας της δυσοσμίας.