Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής: Καταδικασμένοι για κλοπές και ναρκωτικά έδιναν μέσα από τις φυλακές εντολές για τις επιθέσειςΟι ποινικοί που μέσα από τις φυλακές έδιναν εντολές σε άτομα με τα οποία συνεργάζονταν για επιθέσεις σε υποκαταστήματα τραπεζών και άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καταδικασμένοι για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά. 

Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής αποκάλυψε για μία ακόμα φορά τη σχέση ποινικών με τρομοκρατικές ενέργειες καθώς μέχρι στιγμής οι οκτώ συλληφθέντες, που είναι από 28 έως 40 ετών, φέρονται να έχουν σχέση με την «Σύμπραξη Εκδίκησης», την οργάνωση που έχει αναλάβει την ευθύνη για τρεις επιθέσεις σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου και σε σπίτι επιχειρηματία κατασκευαστικής εταιρείας.

Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουν οι αρχές είναι ότι τα άτομα μέσα από τις φυλακές έδιναν εντολές για τις επιθέσεις ενώ το κοινό πρόσωπο «κλειδί» φαίνεται να είναι γνωστό άτομο το οποίο είχε εμπλοκή στο χώρο της τρομοκρατίας, είχε συλληφθεί για επιθέσεις.

Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στις φυλακές και είχε επαφές με τους υπόλοιπους ποινικούς Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε συλληφθεί το 2014 και στην κατοχή είχαν βρεθεί πυρομαχικά καθώς επίσης και ένα καλάσνικοφ.

Η Αντιτρομοκρατική έχει εντοπίσει πάρα πολλά πειστήρια τα οποία εξετάζονται ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλεφωνά, στικάκια USB από τις συνολικά 10 κατ’οικον έρευνες σε όλη την Αττική αλλά και σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα της επαρχίας.