Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αντιτρομοκρατική



Επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής: Καταδικασμένοι για κλοπές και ναρκωτικά έδιναν μέσα από τις φυλακές εντολές για τις επιθέσεις

Οι ποινικοί που μέσα από τις φυλακές έδιναν εντολές σε άτομα με τα οποία συνεργάζονταν για επιθέσεις σε υποκαταστήματα τραπεζών και άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καταδικασμένοι για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά. 



Στον εισαγγελέα η 39χρονη που συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε η 39χρονη που συνελήφθη χθες κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική, κατά την οποία κατασχέθηκαν καλάσνικοφ, πιστόλια χειροβομβίδες και εκρηκτικά.  

Η γυναίκα κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.  



Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική - 15 προσαγωγές, δυο συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δεκατρείς κατ’ οίκον έρευνες, έχουν προσαχθεί συνολικά δεκαπέντε άτομα τα οποία και εξετάζονται, ενώ έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής δύο άντρες, ηλικίας 41 και 45 ετών, που κατηγορούνται για τρομοκρατικές πράξεις.



Σακκάς - Δημητράκης: Έτοιμοι για όλα! Με την σφαίρα στην θαλάμη τα όπλα τους!

Κώστας Σακκάς και Γιάννης Δημητράκης έφτασαν το πρωί της Τετάρτης 12.06.2019, με… ιατρικές μάσκες και ρόμπες στο ΑΧΕΠΑ και με την απειλή όπλων έκαναν ληστεία, πριν τελικά συλληφθούν.



Η αντιτρομοκρατική θεωρεί ότι έφτασε στους τρομοκράτες

Το αυτοκίνητο των τρομοκρατών, αλλά και την μοτοσυκλέτα της ομάδας υποστήριξης, έχουν σε εικόνα οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής που ερευνούν την βομβιστική επίθεση που εκδηλώθηκε χθες τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ και της “Καθημερινής”, στο Ν. Φάληρο.



Ψάχνει για «σημάδια» εμπρησμού η Αντιτρομοκρατική!

Κάθε μέρα και χειρότερα και όλοι φοβούνται το αύριο… 81 άνθρωποι πέθαναν μαρτυρικά όσο οι φωτιές στην ανατολική Αττική –οι πιο φονικές του 21ου αιώνα στον κόσμο μετά από εκείνες του 2009 στην Αυστραλία- έκαιγαν ανεξέλεγκτα για ώρες…