Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 -

Έπιασε δουλειά ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας - Δείτε ΒΙΝΤΕΟΔύο μήνες νωρίτερα εγκαταστάθηκε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου και να είναι έτοιμος την 1η Σεπτεμβρίου οπότε αναλαμβάνει επισήμως το τιμόνι της πόλης.

 
Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο συναντήθηκε ήταν ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, που από την πρώτη στιγμή του άνοιξε την πόρτα του δημαρχείου.

Ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι οι υπηρεσίες του δήμου ετοιμάζουν έναν φάκελο με όλα τα έργα που είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην πόλη ή έχουν δρομολογηθεί για τους επόμενους μήνες. Ο νέος δήμαρχος θα ενημερωθεί για τους τρόπους χρηματοδότησης των έργων αλλά και το χρόνο παράδοσής τους.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος θα περιμένει το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και αμέσως μετά θα δρομολογήσει συναντήσεις με τους επί κεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Νίκο Ταχιάο και Κατερίνα Νοτοπούλου, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας στη νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.