Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Επιασε 19.376 μόρια! Παιδί πολύτεκνης οικογένειας με 8 παιδιά στην Κεφαλλονιά



Ο Ευαγγελινός Μιχελής, είναι αυτό που λέμε λαμπρός νέος!  Διότι δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή επίδοσή του στις Πανελλήνιες, που τον φέρνουν πρώτο στο Νομό Κεφαλονιάς και στις καλύτερες επιδόσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι και ο τρόπος που σκέφτεται, που μιλάει και ενεργεί! 

Αριστούχος των Πανελλαδικών κατάφερε να συγκεντρώσει 19.376 μόρια και να περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική. 

Πρόκειται για τον Ευαγγελινό Μιχελή,από τα Δενδρίνατα Πυλάρου της Κεφαλονιάς, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος από τα συνολικά 8 αδέλφια της οικογένειας.

Ο 18χρονος μαθητής μίλησε για την επιτυχία του στο inkefalonia.gr αναφέροντας ότι δεν περίμενε ότι θα τα έχει πάει τόσο καλά στις Πανελλήνιες 2018.

«Δεν το περίμενα αρχικά ότι θα τα είχα πάει σε τέτοια έκταση καλά. Περίμενα έναν βαθμό που θα με έβαζε στην Ιατρική, που ήταν και η επιλογή μου, όμως ήταν μία έκπληξη και για μένα»,  είπε και στη συνέχεια ανέφερε ότι διάβαζε αρκετές ώρες καθημερινά προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πέρυσι διάβαζα 2-3 ώρες το πολύ την ημέρα. Φέτος ξεκίνησα με 4-5 ώρες αρχικά, αλλά μετά από τον Μάρτιο διάβαζα 7-9 ώρες την ημέρα».

Ο Ευαγγελινός έγραψε 18,8 στο Μάθημα της Έκθεσης, 19 στην Βιολογία, 20 στη Φυσική και 19,8 στη Χημεία.

Όπως είπε δε θα κάνει διακοπές καθώς θα εργαστεί σε ρεσεψιόν τουριστικής επιχείρησης για να βγάλει το χαρτζιλίκι του.