Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εντοπίστηκαν χασισοφυτείες σε σημεία ολόκληρης της Ελλάδας



Συντονισμένες δράσεις των Αρχών σε όλη την Ελλάδα οδήγησαν στην σύλληψη καλλιεργητών κάνναβης.

Καθημερινά οι αστυνομικές υπηρεσίες ανακαλύπτουν μίνι χασισοφυτείες, όπως αυτή που εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Λευκίμμης στη Νότια Κέρκυρα.

Η φυτεία που αποτελείτο από τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,25 μέτρων είχε εντοπιστεί κατά την διάρκεια επιχείρησης σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε δύσβατη θαμνώδη περιοχή και οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι. Έτσι, εντόπισαν τον Έλληνα καλλιεργητή όταν πήγε να περιποιηθεί τα δενδρύλλια, τον συνέλαβαν, βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σέρρες: Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας του εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ξάνθη: Η έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε ένα σπίτι σε οικισμό της Ξάνθης, οδήγησε στην σύλληψη του ενοίκου ο οποίος καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 ως 1,50 μέτρου.

Βέροια: Ο ένοικος ενός σπιτιού σε περιοχή της Ημαθίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, καθώς καλλιεργούσε στην αυλή τρία δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκαν 8,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σπόροι.