Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 -

Ένωση Κεντρώων: Την απόφαση για το Σκοπιανό να την πάρει η επόμενη ΒουλήΜόνη λύση οι εκλογές, σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, ως εκ τούτου «την απόφαση για το Σκοπιανό να πάρει η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, «ο Καμμένος αν ήταν θα είχε φύγει. Αυτά που λέει είναι κουραφέξαλα, αφού άφησε τον Τσίπρα και πήγε και υπέγραψε στις Πρέσπες είναι συνένοχος πλέον, δηλαδή δεν του αρέσει η προδοσία αλλά στηρίζει τον προδότη, εξωφρενικό εντελώς. Εδώ προδίδεται η Μακεδονία αυτή τη στιγμή και είναι ο μόνος που θα μπορούσε να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να άρει την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας πιστεύουμε τώρα»

Ενώ προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, «να αντιλαμβάνεται την πλάνη του και το τραγικό του ολίσθημα, να πάει στις Πρέσπες και να υπογράψει μαζί με τον Κοτζιά την μειοδοτική και επαίσχυντη συμφωνία, που επιτρέπει στους Σκοπιανούς να δρομολογήσουν τα σχέδιά τους για δήθεν μειονότητες εντός Ελλάδος, για Μακεδονία του Αιγαίου και για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η μόνη λύση κατά την Ένωση Κεντρώων, είναι να προκηρυχθούν εκλογές στην Ελλάδα και την απόφαση για το Σκοπιανό να πάρει η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές», καταλήγει.