Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα την Αλεξία στη Θήβα



Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησαν ανακριτής και εισαγγελέας τον 54χρονο που κατηγορείται πως τραυμάτισε την άτυχη Αλεξία στις Θεσπιές, το απόγευμα του Πάσχα.

Ανακριτής και εισαγγελέας απαγόρευσαν στον 54χρονο να επισκέπτεται το χωριό Λεοντάρι, όπου γλεντούσε όταν έγινε το κακό.

«Είμαι συντετριμμένος. Από την αστυνομία έμαθα ότι η σφαίρα είναι από το όπλο το δικό μου. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τραυματίσω ένα παιδάκι πυροβολώντας στον αέρα. Θέλω να δηλώσω την συμπαράστασή μου στην οικογένεια του παιδιού, ευχόμενος να γίνει καλά», φέρεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος στον ανακριτή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Εν τω μεταξύ, η κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού». Το κοριτσάκι παραμένει διασωληνωμένο σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος. Η κατάσταση της είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα.