Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 -

Ελένη Τοπαλούδη: Μέσα στο εξοχικό του τρόμουΣτη δημοσιότητα οι εικόνες από το σπίτι που άρχισε να γράφεται ο επίλογος της ζωής της. Τα ίχνη αίματος στους τοίχους, το μαχαίρι, τα μπουκάλια και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν. Οι εικόνες από την κουζίνα και το μπάνιο οδηγούν σε συμπεράματα. Η λίστα της αστυνομίας. Η Ελένη Τοπαλούδη βρήκε φρικτό θάνατο σε παραλία και οι κατηγορούμενοι επέστρεψαν για να καθαρίσουν το σπίτι.
Η Ελένη Τοπαλούδη άφησε την τελευταία της πνοή στη Ρόδο, με τρόπο φρικτό, οι δύο κατηγορούμενοι βρίσκονται στην ίδια φυλακή και η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται. Οι νέες εικόνες από το εξοχικό, που άρχισε να γράφεται ο επίλογος της ζωής της φοιτήτριας είναι αποκαλυπτικές. Είναι το σπίτι του 21χρονου Ροδίτη, στο οποίο η αδικοχαμένη Τοπαλούδη πήγε με εκείνον και τον 20χρονο Αλβανό φίλο του.

Στις εικόνες φαίνεται η κουζίνα, όπου οι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν από τη δολοφονία και κατανάλωναν βότκα πριν γίνει το φονικό, καθώς και η τουαλέτα, όπου υπάρχουν ίχνη αίματος στους τοίχους. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως έχουν ομολογήσει, μετά το φονικό στην παραλία, επέστρεψαν στο σπίτι και προσπάθησαν να καθαρίσουν.

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται ένα στραβωμένο μαχαίρι κουζίνας, το οποίο εντοπίστηκε στην παραλία Γκίνας, ενώ εντοπίστηκαν και δύο προφυλακτικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» που φέρνει στο φως τις παρακάτω φωτογραφίες, εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα των δύο κατηγορουμένων σε ένα μπουκάλι με βότκα, σε βάζα και τζάμια, σε κούπες και σε ένα κουτί πορτοκαλάδας.

Βρέθηκε εξάλλου και δακτυλικό αποτύπωμα της άτυχης φοιτήτριας σε μια συσκευασία σοκολάτας. Παράλληλα έχουν εντοπιστεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.

Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχουν ακόμα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις από τα αντικείμενα – στοιχεία που βρέθηκαν σε απόσταση 150 μέτρων από τον γκρεμό όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης.