Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εισέβαλε στην Αστυνομία και απείλησε τον άντρα της με το όπλο του!



Συγκλονιστικές σκηνές διαδραματίστηκαν στην Πάτρα, όταν εισέβαλε στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας μια εκτός εαυτού γυναίκα για να επισκεφθεί στο γραφείο του τον αξιωματικό σύζυγό της. Η γυναίκα άρπαξε ξαφνικά το υπηρεσιακό του όπλο και το έστρεψε εναντίον του!

Η απελπισμένη γυναίκα απείλησε τον αστυνομικό ότι θα τον σκοτώσει ή θα αυτοπυροβοληθεί, επειδή υποψιαζόταν ότι διατηρεί ερωτική σχέση με σύζυγο ενός άλλου αξιωματικού, που μάλιστα είναι και στενός συνεργάτης του! Πριν πραγματοποιήσει την απειλή της, παρενέβησαν συνάδελφοι του αξιωματικού, της πήραν το όπλο και την οδήγησαν στο γραφείο του αστυνομικού διευθυντή, όπου κρατείται και σχηματίζεται σε βάρος της δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το παρ' ολίγον θύμα του απίστευτου περιστατικού ταράχτηκε τόσο πολύ από την απειλή σε βάρος του, ώστε ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο! Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., όμως προς το παρόν δεν συντρέχει λόγος για πειθαρχική δίωξη του αξιωματικού.