Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Εισαγγελική παρέμβαση για τον εγκλωβισμό οδηγών στην Αττική Οδό



Ενδεχόμενες ευθύνες για την κατάσταση στην Αττική Οδό με εκατοντάδες εγκλωβισμένα οχήματα θα αναζητήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.

Δείτε βίντεο του BriefingΝews με αποκλεισμένους οδηγούς σε Αγία Παρασκευή και στη Λαυρίου. Εικόνες και από την Αττική Οδό

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική, εντείνοντας ώρα με την ώρα τα προβλήματα σε ότι αφορά στην κυκλοφορία.

Ειδικότερα, προβλήματα παρατηρούνται από το πρωί σήμερα Δευτέρα στους δρόμους της Αττικής, όπου επελαύνει η κακοκαιρία «Ελπίδα» με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στους δρόμους με αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στους δρόμους.

 
Χωρίς αλυσίδες εγκλωβισμένοι σε Σταυρό Αγίας Παρασκευής και Λαυρίου.
 
Δείτε βίντεο:

 

Δείτε την εικόνα στην Αττική οδό: 

 

 

Βίντεο: briefingnews.gr