Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ειρήνη Λαγούδη: "Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι που πέταξαν κάτι στη λίμνη"



Νέο κύκλο ερευνών για την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη...πυροδοτεί η αναζήτηση δύο υπόπτων, μετά τις αποκαλυπτικές περιγραφές ενός μάρτυρα, που υποστηρίζει  ότι είδε τους επιβάτες ενός μαύρου αγροτικού  φορτηγού σε απόσταση αναπνοής  από το αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρή  και με εγκαύματα στο σώμα της η 44χρονη.

Η νέα μαρτυρία που ήρθε στο φως ξεδιπλώνει μία άγνωστη πτυχή της υπόθεσης διευρύνοντας τον κύκλο των υπόπτων, καθώς ο ένας εκ των δύο  ανδρών που επέβαιναν στο μυστηριώδες αυτοκίνητο φέρεται να ξεφορτώθηκε κάτι στα νερά της Τριχωνίδας.

Οι δύο ύποπτοι
Ένα αγροτικό μαύρο Nissan με δύο γράμματα στην πινακίδα κυκλοφορίας, βρισκόταν σταματημένο στο δρόμο. Ήταν χτυπημένο στο μπροστινό δεξί φτερό και στην καρότσα είχε ένα κλουβί για σκυλιά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί. Ένας άνδρας περίπου 25 χρόνων, βρισκόταν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Ένας άλλος γύρω στα 35 που είχε περασμένο πάνω του ένα ασύρματο, στεκόταν στις όχθες της λίμνης και εκείνη την ώρα πέταξε κάτι στο νερό. Και οι δύο φορούσαν στολές κυνηγών αλλά δεν κρατούσαν όπλα.

Οι φίλοι φοβήθηκαν από τη στάση τους και συνέχισαν την πορεία τους. Το αγροτικό με τους δύο άνδρες τους ακολούθησε για περίπου τρακόσια μέτρα ώσπου έστριψαν σε έναν ελαιώνα.

Λίγες μέρες αργότερα έμαθαν από τις ειδήσεις πως στο χρυσαφί αυτοκίνητο βρέθηκε νεκρή η 44χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα που θα καταθέσει στις Αρχές, οι επιβάτες του αγροτικού αυτοκινήτου είχαν σίγουρα δει το Ford Ka της Λαγούδη.

Στο μεταξύ εθελοντική ομάδα ερευνών που έχει δημιουργηθεί στο Facebook  καλεί σε πορεία διαμαρτυρίας την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί προς το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, ζητώντας να εξιχνιαστεί η υπόθεση.